SzuPL Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Mam małe pytanko. Sprawa jest troszkę nie jasna. Otóż, posiadam na swoim komputerze AMI BioS. Moje pytanie wiąże się z tym, jak w tymże Biosie można zwolnić pamięć RAM z 256MB do naprzykład 64? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Jak to zwolnic? Moze napisz o co Ci chodzi ale i tak sie nie da ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuPL Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Chodzi mi o to, że w Biosie można zmniejszyć wykorzystywaną ilość Ram-u. Jestem pewien na 100%, że można coś takiego zrobić, tylko nie pamiętam gdzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Nie mozna.Ale jezeli chodzi Ci o pamiec ram przydzielona dla AGP to mozna ustawic na ile tam sobie chcesz (64, 32...). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuPL Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 No to jak to zrobić mistrzu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Po to masz instrukcje do plyty glownej zeby ja przeczytac! Zmien w biosie AGP aperture size na ile tam chcesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...