damaxyz Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Chce kupic tego laptopa Asus Q039 i na ktora strone nie wejde to pisza co innego na temat portow we/wy jakie ten laptop ma. Jedne strony pisza ze ma port VGA inne ze nie ma znowu inne strony ze ma port LPT a inne ze nie ma. Prosze kogos kto ma taki laptop aby mi napisal dokladnie jekie sa w nim te porty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus85 Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 A odwiedziłeś może stronkę http://www.notebook.strefa.pl/main/asus_a6va_a6va-q039.php Tam znajdziesz wszystkie informacje na temat tego laptopa. A swoją drogą - gratuluje wyboru... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cater Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 (edytowane) ??? Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez cater Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damaxyz Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 No własnie odwiedziłem tą strone i niestety według tej strony ten laptop nie posiada portu VGA i LPT!!!! Dlatego nie wiem czy ten port jest czy go nie ma. A odwiedziłeś może stronkę http://www.notebook.strefa.pl/main/asus_a6va_a6va-q039.php Tam znajdziesz wszystkie informacje na temat tego laptopa. A swoją drogą - gratuluje wyboru... Ten laptop Q039 kosztuje 5400 zl a laptop Q024 kosztuje 4600 zl tylko nie ma Bluetooth i ma slabsza grafike. Ktory wedlug was bardziej sie oplaca kupic. Komputer raczej do wymagajacych gier nie bedzie wykorzystywany bo mam w domu stacjonarny na ktorym wszystkie gry chodzą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cater Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 (edytowane) Czy administracja forum zna przepis art. 54 ust. 1 Konstytucji Rzeczypospolitej Polskiej? Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez cater Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...