Gość Pioorek Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Witam. Pozyczylem kierownice od kumpla i mam pare problemow... w grze NFS:MW nie dziala pedal gazu, oraz samochod sam w lewo skreca (czyt. musze trzymac kierownice na maxa wygieta w prawo zeby jechac prosto...). W systemie dziala, jest na srodku itp wiec nie wiem o co chodzi... drugi problem ,ze gra Richard burns Rally zawiesza mi sie gdy mam podlczaona kierownice - gdy nie, to sie nie zwiesza... wicskam na robionie nowego uzytkownika i bum zwis. Nie wiem co jest grane ;( Kierwonica jakas nie markowsa :> Genius czy jakos tak :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durek5 Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Może stery od tej kierownicy jakieś nie teges?? Zobacz ,ściągnij stery ze strony producenta.Co do MS to może w grze są źle ustawione opcje kierownicy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Sterow w ogole nie dostalem do niej... poparze moze potem za sterami, a ktos w temacie o MW tez pisal ze samochod mu w lewo lekko skreca wtf ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...