mWilQ Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Witam Mam Radeona 9500 64mb, plyte Asusa A7N8X-E Delux Po instalacji Xp'ka z SP2 wrzucam w pierwszej kolejnosci stery od plyty gl., pozniej instaluje grafike. Sciagnalem catalyst'a (5.11), instaluje, resetuje kompa i przy starcie wywala mi blad "cli.exe - błąd aplikacji / Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xc0000135). Kliknij ok aby zamknąć aplikacje". Ten problem pojawia sie u mnie poraz drugi. Wczesniej rozwiazalem go instalujac stare sterowniki sciagniete z pierwszej lepszej strony. Tym razem chcialbym zeby ktos wyjasnil mi o co chodzi... jakie sterowniki mam instalowac? za pomoc dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 cli.exe to program CCC (catalyst control center). Pewnie nie zauwazyłeś że wszystkie nowsze wersje CCC wymagają instalacji Microsoft . NET Framework do pracy ;) Wyjścią są dwa: - zainstalować wersję sterowników bez CCC - ściągnąć i zainstalować .NET (oraz poprawki, pierwsza wersja jest trochę dziurawa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...