hitman44 Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Mam Epoxa EP-8RDA+ ze zintegrowaną sieciówką. Tylko nie mogę poradzić sobie z jej intalacją - mam juz zaintalowany Ethernet Controler, który był razem ze sterownikiem nForce2 i audio, ale to nic nie daje bo nie widzę karty w menadżerze urządzeń i w połączeniach sieciowych. Na stronie Epoxa znalazłem nVidia nForce Networking Driver 32Bit V5.04 (Beta) - tylko nie mogę tego zainstalować - w opisie jest napisane żeby najpierw zaktualizawać sterownik od Other PCI Bridge Device tylko że nic takiego też nie widzę w menadżerze urządzeń w biosie nie ma żadnej opcji do włączenie/wyłączenia LANu więc tam jest chyba wszysko ok wiem że przy poprzedniej instalacji systemu karta działała, ale nie instalowałem wtedy żadnych specjalknych sterów tylko te od nForca Miał ktoś może podobny problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 W BIOSIE jest możliwosć włączenia lub wyłączenia LAN'u - musisz tylko poszukać. Najprawdopodobniej - tam właśnie wyłączona jest. Jeśli nie - spróbój zainstalować tylko Ethernet Driver - z całego pakietu odznacz wszystko inne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...