komaros Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 prosze o wyjasnienie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 prosze o wyjasnienie?? ty nic nie rozumiem z tego jaka grafika chyba ta 2 tak ale co znia ! pisz jakies sensowne pytania ! chyba ze ja jestem ulomny :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Jeżeli nie wiesz jaka to grafika to mówie, że GeForce2 MX DDR. Lepiej już tego nie brać, ostatecznie wersje MX400. Na przyszłość zadawaj konkretne pytania !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 wydajnosciowo prawie sie nie rozni od gf2mx 32mb a w wyzszych rozzdzialkach zwykly mx wyoprzedza ddr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 a jemu AXCEL choddzilo chyba ne okupienie ale ocs innego zreszta nie wiem super post :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komaros Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 sorki ale ucielo ni koncowke pytania:( moje pytanie to czy ta grafika ma paniec na ddr czy sdr? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 jak sama nazwa mówi ta karta ma pamiątki DDR :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 tak jak wyzej :-) ale po co to kupowac jak to DDR czy SDR to malo da :-) ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 podpisuje sie pod NDX :D W GF 2 MX nie zauwarzysz róznicy między DDR a SDR no moze lekką na korzyść SDR :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 oczywiście mówie o porównaniu GF 2MX DDR do MX400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Pytanie czy to DDR jest 128 bit :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Jak DDR w 2mx to napewno bedzie 64bit. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 w GF 2MX nie było DDR 128bit jedyne jakie wyszły to 64bit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 DDR - 2x64bity SDR - 1x128bit Wniosek nasuwa się sam. 8) Ale niewielka różnica może być w O/C lub temperaturze. Chociaż i tak brałbym DDR. a jemu AXCEL choddzilo chyba ne okupienie ale ocs innego zreszta nie wiem super postMoże tak może nie ;) ale w temacie było o kupnie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...