bambusfly Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 witam, szukam programów do klawiatury multimedialnej jak również do myszki. chodzi o to czy istnieją alternatywne programy,do tych standardowych które są dołączane do nowej myszki lub klawiatury(np iWheel works a4techa). chciałbym mieć większe pole manewru przy przypisywaniu przyciskom poszczególnych funkcji. jeśli isnieją takie programy proszę o jakieś namiary. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 oj ciezko Ci bedzie znalezc cos takiego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 szukaj na www.dobreprogramy.pl widziałem coś takiego ,że można zdefiniować klawisze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnyrycerz Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 (edytowane) Ja cosik takiego mam od razu przy instalowaniu sterów do mojej myszki FastNet 5 Mouse A4 Tech-a. Mogę dowolnie konfigurować funkcję poszczególnych przycisków myszki. Może spróbuj poszukać na stronie producenta? Wydaje mi się że tam powinno być cosik takiego. Edytowane 24 Listopada 2005 przez czarnyrycerz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobe2005 Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 ja bym sprobowal jakims programem do remapowania klawiatury.... Wciskasz klawisz dowolny i przypisujesz mu inna wartosc(funkcje) Mysle ze na tych multimedialnych to tez by zadzialalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...