mikaelus Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 ...więcej ze swojego proca na Volcano 6Cu?! Widziałem w bardzo niezłej ofercie i się zastanawiam co by nie kupić, ale nie wiem czy pojadę więcej ze swojego proca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 kilka MHz wiecej powinienes pociagnac, nie ma to jak wulkan nawet szostka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 No co jest? Nikt więcej się nie wypowie? Jak ktoś ma to niech wrzuci jakieś wyniki kręcenia na tym Volcano!? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 No to sobie ponabijam posty... Przecież ktoś na tym forum miał chyba styczność z V6Cu!??! Powiedzcie ile na tym wyciągneliście z jakiegokolwiek proca?!?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Dojadę na nim do 1GHz?!?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 oj taczej wątpie zebys nim dociągnął do 1000MHz ale jak sie postarasz to kto wie :D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 na 950 pójdzie mój kuzyn tak ma dalej nie podkręcał bo się bał ale powinien iśc na 1000 Takie przynajmniej jest moje zdanie oczywiście na vulcanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 wg. mnie jestes u kresu jego mozliwosci, 950 gora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 wg mnie to ci nic nie da bo to w wiekszosc przypadkow nie jest wina temperatury tylko poprostu dalej nie idzie :C pozatym ten titan z miedzi powinien spokojnie ciagnac proca 900mhz a nawet wjecej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rusio Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 zgadzam sie z tym niewwszystko zalezy od temperatury Ale zawsze mozna sprobowac najlepiej jak bys mial mozliwosc zwrotu wrazie gdyby nic niepomoglo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Wulkan mi uciekł :( Był na Allegro za 22zł :D Proc na bank pójdzie na 950 przy lepszym chłodzeniu, bo winda na nim już startowała, ale działała tylko kilka minut i zwiech. Chyba w przyszłym roku (jeśli dalej kompa nie będę zmieniał :D) zainwesetuję sobie w dobre WC... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...