dudijack Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Problem ma nastepującą postac gdy właczam jakiegokolwiek klienta DC++ mam problemy z odtwarzaniem filmów(przycinaja sie ).Po wyłaczeniu w/w programów problem znika.Pomóżcie jeśli możecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 moze DC hasciach!e pliki ? zawsze gdy udostępnisz jakies pliki dc musi je shashować, ale robi to tylko 1 raz. wlącz dc poczekaj jakiś czas (zaleznie od tego ile udotstępniłeś) i jak skończy hashować problem powinien zniknąć. zobacz w dc na dole na pasku stanu czy nie pisze że hasciach!e jakieś pliki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudijack Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Sprawdzałem nie haszuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 dc++ pozera mase ramu :) moj kumpel ma normalnie 1024 ale jak jedna 512 wyjal to mu wszystko zaczelo ciac. tak wiec dc++ potrzebuje RAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudijack Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 mam 1024 Ram-u więc to chyba nie to :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 szkoda ze jeszcze nie napisales jaki komputer masz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 A mi strasznie ciągnie z procka jak ktoś ssie moje pliki (tylko lokalny hub i duże transfery). Efekt jest podobny jak u ciebie. Rozwiązałem sprawę przez wprowadzenie limitu transferu. Jak robię coś na kompie to włączam limit transferu i nawet grać się da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudijack Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 (edytowane) O w końcu jakies naprowadzenie , może masz racje włacze limity bo zasysaja ode mnie niemiłosiernie i zobaczę może pomoże .Dzięki. Aha dla Neo_X oto moja sygnaturka i chyba wszystko co mam w budzie. :D Ok myślę , że temat można zamknąć. Edytowane 21 Listopada 2005 przez dudijack Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...