Tasior Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 zaryzykowałem i wsadziłem do tej płytki xp 1800 ... dodam ze mam rev 1.0 a w biodie do tej wersji nie ma słowa o obsłudze XPeków po załozeniu procka okazało sie ze są obsłygiwane i pojawiły sie inne ustawienia w soft III heeh A jednak sie da Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Właśnie niedawno zadawałem na forum pytanie czy komuś chodzi Athlon XP na Abicie KT7A v 1.0 (ja mam bez raida). I cieszę się wielce widząc tą wiadomość :D . Potwierdza się to co mówiło już kilka osób które też sprawdzały i też im się udało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 (...) i pojawiły sie inne ustawienia w soft III(...) Jakie nowe ustawienia ci się pojawiły :?: Ja też bawiłem się XPekami na mojej płycie, ale jakoś nie pamiętam czy było coś nowego w biosie, chyba że coś przegapiłem :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mura Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 mam kt7a raid v1.1 i dzisiaj kupiłem na allegro xp 1700 0,13 ciekawe czy ruszy na tej wersji ponoć bez problemów chodzą XP to może i ten ruszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 mam kt7a raid v1.1 i dzisiaj kupiłem na allegro xp 1700 0,13 ciekawe czy ruszy na tej wersji ponoć bez problemów chodzą XP to może i ten ruszy Kniecznie napisz czy ci się udało! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Przecie ta płyta jest na KT133A to jak miałoby nie pójść?! Na KT7 to byłby sukces :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dioda Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 A jak myslicie czy pojdze na moim configu, patrzcie ponizej ?????, bo bym sobie terz kupil Antka Xp :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mura Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 wczoraj założyłem ten nowy procesor 1700 0,13 i nie ma najmniejszych problemow w tym momencie mam mnożnik na 12 , fbs 143 tem. do 40 C w stresie napięcie 1,65 v i zero problemow pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 dzisiaj kupiłem 1700 Xp 0,13 i wszystko jest ok ale szyna to 100 Mhz ale udało mi się go puścić na 129x12,5 Chipset to KT133 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 No cóż ja jeszcze do niedawna jechałem na tej płycie i przyznam że była to jedna z najlepszych i najbardziej elastycznych pod względem różnych doświadczeń :) płyt jaką miałem do tej pory, ale tak się złożyło że miałem możliwość wymiany jej na MSI KT4Ultra-SR no i procka z Athlona 1.4 na XP2000+ za darmo acha no i tylko pamięć z 512mbSDR na 256mbDDR333mhz trochę sie zastanawiałem ale się zamieniłem :) To znaczy podmieniłem sobie bo składałem kompa dla szkoły :):):) Ale ze mnie świnia :):):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Przecie ta płyta jest na KT133A to jak miałoby nie pójść?! Na KT7 to byłby sukces :D u mnie na starej plycie (msi k7t pro2) czyli na kt 133 [poszedl xp chyba 1800,a el nie pamietam, tyle, ze na szynie 100 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...