Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Mam abita kt7a raid ,256 ram ,duron 1.2 i karte savage4 pro.

niewiem co sie wogule dzieje chodzi jakby chcial a niemogl , niewiem moze to cos przez karte. Procek pracuje dobrze wszystko sie dobrze laduje ale jednak w grach ma cos co go blokuje zeby dobrze chodzil.

Moze to przez ta karte!!!! Zainstalowalem servic paki do plyty i to chyba nic niepomoglo... :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam abita kt7a raid ,256 ram ,duron 1.2 i karte savage4 pro.

niewiem co sie wogule dzieje chodzi jakby chcial a niemogl , niewiem moze to cos przez karte. Procek pracuje dobrze wszystko sie dobrze laduje ale jednak w grach ma cos co go blokuje zeby dobrze chodzil.

Moze to przez ta karte!!!! Zainstalowalem servic paki do plyty i to chyba nic niepomoglo... :?

Może jakieś szczegóły - co to znaczy że chodzi jakby nie mógły, wiesz asie??, jest niestabilny, jaka temp procka itp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No coż Savage to ja nie widzialem od ładnych pare lat, a ładowanie go do durona 1.2 czy nawet XP wcale nic nie daje. Niestety prawda jest taka że ta karta jak siętylko pojawila to miala taką sobie wydajność a w chwili obecnej to raczej nie poradzi już sobie choćby byla niewiadomo przez jaki procek dopalona. Pomyśl lepiej nad kupnem czegoś nowego. Jak masz mało $ to wrzuć se jakiegośdobrego GF2Mx400.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki wam koledzy serdecznie tak wlasnie myslalem ze to moze byc karta plyte i procka kupile kilka dzni temu i wlasnie milem zamiar zmienic karte graficzna.

POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH !!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...