hubi_89 Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 no właśnie brat mnie poprosił żeby mu kupić wentyl podkręcał nie będzie, zależy mu na ciszy max z kasy to ma 50pln może być tańsze aby było w miarę ciche myślałem nad TYM pomóżcie, bo się nie znam;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 To go kup :) jak nie będzie podkręcać. JA mam ale 80AlCu tak jak w podpisie i spokojnie starcza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 w takim razie już jestem prawie pewny chyba, że coś tańszego i cichszego znajdę thx :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Ciszej i taniej :) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=71487967 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 ok skoro polecasz ten to ci zaufam :-P z danych wynika że na pewno będzie cichszy, decyzja podjęta:) myślę że temat nadaje się do zamknięcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 kumpel ma tego arctica i jest naprawde cichy!mozna powiedziec ze go nie slychac nawet jak sam chodzi!Wydajnosc tez niezla:) p.s.Chyba coś Ci sie pomyliło w podpisie z procesorem(nie było tak wolnego celerona a tym bardziej z MMX:]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 trochę odchodzimy od tematu ale naprawdę jeszcze 4 miesiące temu ja na tym celku żyłem i ma obsługę mmx tego jestem pewny jak amen w pacierzu 233mhz nawet cs 1.5 na nim działał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 a nie jest to czasem pentium mmx:> ale dobra moze ja sie myle:) koniec OT. Mam nadzieje ze chłodzenie sie sprawdzi bo za tą cene moim zdaniem nie ma lepszego! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...