lgolebio Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 (edytowane) Witam Odtwarzając jakikowliek film w Quick Time, procesor wykorzystywany jest w 70 procentach. Skąd takie zapotrzebowanie plyer'a na moc ? Jest to czymś uzasadnione ? Edytowane 21 Listopada 2005 przez lgolebio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Sprawdź czy to samo dzieje się z Quick Time Alternative. Z QTA nigdy nie miałem podobnego problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgolebio Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 (edytowane) Niestety i tu problem też występuje. Jeszcze jedno co mnie dziwi,jest to, że w trakcie gdy oglądam film i zminimalizuję Quic Time'a to zużycie spada do kilku procent a gdy ponownie przywracam to znowu wzrasta. Czasem po ponownym przywróceniu aplikacja się zawiesza. :mur: Kolejne spostrzeżenia tyczą się nierównomierności w obciążeniu procesora, im scena bardziej dynamiczna tym bardziej procesor jest używany. Filmu po prostu nie da się oglądać bo....przycina !! Edytowane 21 Listopada 2005 przez lgolebio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Ja otwieram filmiki .mov w Media Player Classic (v6.4.8.4) i działa lepiej niż w kobyle Quick Time. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...