brodi19 Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Witam mam problem czy jesli zostaly zalozone radiatory VGA na pamieci w karcie graficznej BGA to moze byc jakis problem ? Brat ktory nie ma pojecia o tym kupil wlasnie radiatory Zalmana na pamieci VGA w serwisie kazali mu zalozyc na srodku pamieci i ze niby ma dzialac. Karta graficzna jaka posiada to radeon 9550 z pamieciami hynix 5ns czy moglby ktos powiedziec czy te radiatory maja sens ? bo narazie jak zauwazylem to zamiast pomagac jakby troche w druga strone dzialaly co zauwazylem w Counter-strike gdzie zazwyczaj bylo 100 fps jest 80 itp. z gory dziekuje za info. Mozliwe ze jeszcze sie dobrze nie przygrzaly zeby sie przykleily dobrze bo dopiero sa 1.30h. Jesli ktos moze niech sie wypowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 pewnie ze maja ja mialem taki przypadek bez radiatorow chodzily mi na 650 a z radiatorami na 690 (radeon 9700 a radiatory jakies gowna total) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brodi19 Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 wiesz ale chodzi mi czy radiatory vga naklejone na pamieci bga to ma jakies znaczenie ? bo one nie zakrywaja calej pamieci tylko naklejone sa na srodku tak serwisant powiedzial, ale narazie zmiany nie zauwazylem wrecz odwrotnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...