MoRfeUszPL Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Podczas odtwarzania płyty nagrywarka zaczeła rzęzić i przestała czytać płyty :( Teraz jest to cichutka próba odczytania płyty :/ Nagrywarka ma 2lata i jest to Lite-On LTR 52327. Jak sprawdzic jakiego rodzaju to usterka? Jakie środki zastosować? (Spręzone powietrze, Płytka czyscząca? ) Poradźcie coś. Z góry dzięki za odpowiedzi ( Poza takimi zebym sobie zrobił z cdromu podstawke :P ) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scazi Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Podczas odtwarzania płyty nagrywarka zaczeła rzęzić i przestała czytać płyty :( Teraz jest to cichutka próba odczytania płyty :/ Nagrywarka ma 2lata i jest to Lite-On LTR 52327. Jak sprawdzic jakiego rodzaju to usterka? Jakie środki zastosować? (Spręzone powietrze, Płytka czyscząca? ) Poradźcie coś. Z góry dzięki za odpowiedzi ( Poza takimi zebym sobie zrobił z cdromu podstawke :P ) Pozdro Dobra, to mi nie dziekuj bo obawiam sie ze nagrywarka skonczy jako podstawek do kawy :wink: Jesli nagle zaczela rzezic i w tym samym momecie przestala czytac plyty to znaczy ze cos sie w srodku urwalo albo poluzowalo. Plyty czyszczace w tej sytuacji nic nie dadza. Pozostaje chyba tylko rozkrecic ja i dokladnie obejrzec. pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoRfeUszPL Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 A powiedz mi gdzie trzeba zachować ostrożność przy rozkręcaniu? Na co uważać aby jej nie s...rzyć do końca?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scazi Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Przy rozkrecaniu dobrze by bylo nic nie polamac :) Jak juz rozkrecisz to uwazaj na optyke. Ten element jest BAAARDZO delikatny. Reszte mozna traktowac jak inne komputerowe bebechy. pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...