nadi Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Siemka mam jedno pytanko czemu przy agp 8x jest tak mały skok wydajności . Przy przesiadce z 1x na 2x było wszystko ok potem z 2x na 4x też . A teraz taka lipa i jak karty posiadają 8x to nic nie daje może mi ktoś odpowiedzieć . Kto tu nawalił ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 nikt, gf4 i niżej nie są w stanie wykorzystać agp x8, słyszałem tylko o przyroście prędkości w gf4MX (którym nie pamiętam) Myślę, że jak wejdzie Quake4 i jego 80MB tekstur to wtedy zobaczymy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 a czego sie spodziwałeś skoro nawet agpx4 nie jest wykorzystywane w 80% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rusio Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Ale x8 napewno sie kiedys przyda :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Ale x8 napewno sie kiedys przyda :)NIe przyda się, bo za rok już będzie AGPx16 :wink: a wtedy x8 to będzie gówienko :lol: :lol: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carnage Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 niezgadzam sie wtedy agpx16 niebedzie wykorzystywane a agpx8 w pelni :). Taki maly poslicz technologiczny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 a moze inaczej :) MOze poprostu hardware cw postaci agpx8 jest ale nie ma nic co by to wykozystalo ? MIerzysz na 3dmarku ? on nawet pod dx8 nie jest optymalizowany :) Poczekaj na Dx9 to wtedy uklady oparte na agpx8 pokaza co potrafia... Moim zdaniem nie bedzie juz wiecej niz agpx8 mysle ze bedzie juz inne zlacze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Qp Radka z agp 8x to zobaczysz wypas:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...