Hondelyk Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 od czego zacząć overclocking?(nie chodzi mi o to co pierwsze podkręcić tylko jak to wszystko się zaczyna) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Na przyklad od wpisania sobie configa na dole... (profil) A jak juz bedziesz wiedzial jaki masz config, a przede wszystkim plyte glowna (Mobo), i procesor (cpu), to uzyj opcji szukaj..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Widze że ostatnio spory napływ początkujących na forum :( . Ech trochę niżej jest podobny topic . Nawet szukać nie trzeba wystarczy przejrzeć 1 strone ! http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=16636 .Można też zacząć podkręcając grafike wystarczy ściągnąć ten programik i podnośić zegary pamięci i rdzenia . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 dlaczego mam wrazenie ze nie oto mu chodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 od czego zacząć overclocking?(nie chodzi mi o to co pierwsze podkręcić tylko jak to wszystko się zaczyna) Najlepiej od początku :P, pare FAQ troche siedzenia na forum i dużo rozsądku i odwagi :twisted: :wink: :wink: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Na dzien dobry FAQ Na pozniej opcja szukaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...