nanotech Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Hejka, czy moglby ktos mi polecic w miare cichy wentylatorek dla procesora AthlonXP 2000+ Moj obecny to jakis potwor, ma 3100obr/min i nie da sie pracowac :/ Bede wdzieczny za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Moze taki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nanotech Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Moze taki ? Hmm tylko ze ja potrzebuje samego wentylatora, bez radiatora. Patrze na allegro i sa rozne wymiary wentylatorow, Czy musze kupic na wymiar mojego radiatora, czy moge kupic mniejszy niz radiator ? (wiekszy raczej nie bedzie pasowal ze wzgledu na mocowanie) Moze ktos kupil ostatnio do AthlonaXp 2000+ jakis wentylator i moze mi polecic ? Jesli nie bedzie nic to coz kupie z radiatorem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...