iNtEnSe Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Pod naciskiem Intela JEDEC wreszcie zatwierdził standard DDR400 PC3200. Źródło: xitlabs A Intel tak bałdzo chciał kiedyś promować RDRAMy, a o DDR-ach nie chciał słyszeć heh. To się nazywa lobbing Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 No i stało się. Sądze, że prędzej czy później musiało to nastapić. Te pamięci w przeciwieństwie do innych (DDR366, 433, 466 czy jeszcze inne wymysły)są bardzo popularne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 A ja mam 256Mb DDR 400MHz i jest zajo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Pod jakim naciskeim chętnie wzieli te łapówy :D. Według mnie zatwierdzenie DDR 400 to debili** bo jest niestabilne i są problemy z łączneim modułow pamięci z płytami głownymi (chipsetami) :(. Ja czekam na DDR-II Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...