cpu Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Witam mam prosbe jak w tytule - po czym mozna poznac czy mam wersje EV czy nie? Mam Topowera P5 450 U12 (tak niby faktura mi mowi) i chce sprawdzic jakos czy nie dostalem przypadkiem tej trefnej serii EV. Tabliczka znamionowa mowi ze dopuszczalny prad na lini 12 to 26/28* a kartonik mowi ze 28A o ile sie nie myle seria EV ma podniesione obiazenie linii 12 do 31A ale nie mam pewnosci... Jak ogolnie oceniacie ten model Topowera ? Oto kilka fotek: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Nie masz na etykiecie napisane EV to co się przejmujesz. Poza tym w EV z tego co pamietam zredukowali wydajność linii +3,3 i + 5V, tutaj masz razem ponad 200W. Czyli to normalna P5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cpu Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Nie masz na etykiecie napisane EV to co się przejmujesz. Poza tym w EV z tego co pamietam zredukowali wydajność linii +3,3 i + 5V, tutaj masz razem ponad 200W. Czyli to normalna P5. Wielkie dzieki za pomoc teraz juz jestem spokojny :) Tak swoja droga troche male napiecie na linii +12 - 11.94 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cpu Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Ale dziwna sytuacja bo czytalem sobie dzis przeglad zasilaczy na tweak i tak patrze - Topower P5 350EV - oto tabliczka - z tabliczki dowiadujemy sie ze to P5 350 a z testu ze jednak jest jeszcze EV... Ale przy P5 400 juz sprawa jasna - EV to EV oto tabliczka Pokrecone z lekka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...