Skocz do zawartości
waldiii

Athlon 2400+ I Kt4av-prośba O Pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

A kto powiedział że będzie "prosto, łatwo i przyjemnie" ? - zgłębianie tajemnic płyt i procesorów to ciężka praca !. Od kiedy mam swoją płytę to przeleciałem "cały świat" w necie szukając info o tej płycie, naraziłem się adminom na głównym forum MSI.TW (nawet dostałem bana na 2 dni !! - bo wstawiali takie głupoty, że mnie poniosło, i chociaż nie znam za wiele przeklęństw po angielsku to chyba coś tam trafiłem w ich małe żółte móżdżki skoro się tak wpienili :lol: :lol: ).

Pozdr. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@wunat - OK ! , masz rację, ale przyznasz chyba że ja wiem o czym piszę i że wątek jest ciekawy, a w efekcie komp @ waldiii-ego chodzi tak jak powinien i może się to przydać jeszcze wielu innym.

A Pan "M" to już wcześniej wypisywał takie ....., że trochę puściły mi nerwy jak zaczął znowu swoje bla bla bla ....

Pozdr. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pan "L" bla bla bla zamilkł bo raczej po raz n'ty nie wypada pisać ciągle tego samego o dzielnikach :lol2: dzielny społeczniak pewnie odbiera teraz order MSI bo jest głównym weteranem tej płyty zasiądzie w lorzy dzielnik ustaliczny :blink: oraz kolejne odznaczenie PC podróżnik, który jako samotny nawigator przemiaża niezliczone zasoby powierzchni serwerów z całgo świata w poszukiwaniu nieznanych własciwości swego mobo, otórz nic nowego nie wymyslisz dzielny czarodzieju.

wiem że zaśmieciłem tym postem forum, ale już wolę je opuścić niż się natknąć na kolejny post tego pajaca "Lcep" :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisałem Ci co nieco na PW swego czasu ! - a ostatnio nic nie robię - nawet teoretycznie - mam takie poważne problemy rodzinne, że komp odpada na dalszy plan - chodzi jak chodzi - ostatnio na 12.5x166, bo kaloryfer za mocno grzeje !!!

Pozdr. :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...