Lzep Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 A kto powiedział że będzie "prosto, łatwo i przyjemnie" ? - zgłębianie tajemnic płyt i procesorów to ciężka praca !. Od kiedy mam swoją płytę to przeleciałem "cały świat" w necie szukając info o tej płycie, naraziłem się adminom na głównym forum MSI.TW (nawet dostałem bana na 2 dni !! - bo wstawiali takie głupoty, że mnie poniosło, i chociaż nie znam za wiele przeklęństw po angielsku to chyba coś tam trafiłem w ich małe żółte móżdżki skoro się tak wpienili :lol: :lol: ). Pozdr. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldiii Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Obyś jak najszybciej uwinął się ze zrobieniem z naszej płyty rakiety-na 200MHZ.Nie musiałbym kupować nowego sprzętu,bo do starego się bardzo przywiązałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Lzep: dobra rada, wstrzymaj sie troche, uspokoj emocje, bo moze sie to zle skonczyc. kazda informacje mozna przekazac w bardziej kulturalny sposob. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lzep Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 @wunat - OK ! , masz rację, ale przyznasz chyba że ja wiem o czym piszę i że wątek jest ciekawy, a w efekcie komp @ waldiii-ego chodzi tak jak powinien i może się to przydać jeszcze wielu innym. A Pan "M" to już wcześniej wypisywał takie ....., że trochę puściły mi nerwy jak zaczął znowu swoje bla bla bla .... Pozdr. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi1963 Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Cóżeś tak zamilkł-tak ostro pracujesz? Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melsoon Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 pan "L" bla bla bla zamilkł bo raczej po raz n'ty nie wypada pisać ciągle tego samego o dzielnikach :lol2: dzielny społeczniak pewnie odbiera teraz order MSI bo jest głównym weteranem tej płyty zasiądzie w lorzy dzielnik ustaliczny :blink: oraz kolejne odznaczenie PC podróżnik, który jako samotny nawigator przemiaża niezliczone zasoby powierzchni serwerów z całgo świata w poszukiwaniu nieznanych własciwości swego mobo, otórz nic nowego nie wymyslisz dzielny czarodzieju. wiem że zaśmieciłem tym postem forum, ale już wolę je opuścić niż się natknąć na kolejny post tego pajaca "Lcep" :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Melsoon, może byś się uspokoił co? Trochę kultury. :angry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldiii Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Lzep jak tam postępy przy naszej płycie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 a to ja mam takie pytanie, czy da sie odblokowac w jakis sposob na tej plycie aby napiecie w dol mozna bylo zmniejszyc wiecej niz o 0,025 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldiii Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Lzep jak tam postępy przy naszej płycie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lzep Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Napisałem Ci co nieco na PW swego czasu ! - a ostatnio nic nie robię - nawet teoretycznie - mam takie poważne problemy rodzinne, że komp odpada na dalszy plan - chodzi jak chodzi - ostatnio na 12.5x166, bo kaloryfer za mocno grzeje !!! Pozdr. :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...