a_r_t_i Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Hyundai L91A Neovo F419 Neovo A19S Gateway FPD 1940 Wiem ze monitory sa z dolnej połki ale prosze pomózcie mi wybrac mniesze zło :) Wybraniec ma mi służyć do gier (CS :) ), ogladania filmów oraz pracy w Excelu i Wordzie Pozdrawiam i thx 4 help. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_r_t_i Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Aha...moze jeszcze powiem słówko o parametrach: Hyundai L91A: 12 ms 600:1 brak DVI Neovo F419: 12 ms 500:1 jest DVI Neovo A19S: 12 ms 500:1 jest DVI Gateway FPD 1940 12 ms (?) 500:1 jest DVI Mozliwe ze dane o parametrach moge miec bledne, wiec jezeli wiecie cokolwiek wiecej o tych monitorkach to piszcie. Piszcie wszysko, bo decyzje o zakupie musze podjac do poniedziałku. I jeszcze jedno - moze macie jakies swoje typy monitorkow w okolicach 1200 zł - TYLKO PAMIĘTAJCIE - MUSI BYC CZARNY !!! Wiem ze od koloru najmniej zalezy ale musi byc CZARNY i koniec - wybacznie to spaczone podejscie do sprawy. Pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 1. nie pisz kilku postow pod rzad - poczytaj regulamin, dlugi jest ale wystarczy przeczytac o reklamie, karach i w slowniczku o podpisie 2. trzy pierwsze monitory to 1 polka - matryca srednio szybka TN ze wszytkimi tego konsekwencjami - o ktorych bylo tu pisane wiele razy wyjatkiem jest Gateway FPD-1940 ten monitor nie bedzie dobry do gier bo matryca MVA 25ms (12 zapalanie/13 wygaszanie) = smugi 3. patrz na dystrybutora/serwis/gwarancje/... a tak BTW to A-19S nie jest AGNeovo tylko AGM - niby budzetowa seria AGNeovo ale licho wie - na fakt ten zwrocono uwage w tescie (komentarzach) A-17S na TwojePC 4. z tych 4 osobiscie wybierlabym miedzy L91A i F-419 - zobacz kto daje lepsze warunki gwarancyjne i takie tam ale praktycznie po 19" do 1200PLN - oczywiscie kupowanej w normalnym obiegu - nie tam Allegro i firmy-widma - raczej rewelacji sie nie spodziewaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...