Gość Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 czy ma ktos z Was taka karte...ja dzisiaj taka kupilem i jak na razie jest ok...spoko idzie na 300/600 ...jesli ktos z Was ma to na ile podkreciliscie??? teraz w 3dmarku 2001 mam 11500....a tak BTW jak podlaczylem ta karte to po pewnym czasie poszedl zasilacz (Codegenshit) i teraz jade na Feelu...nawet niezly jest.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 ta, ja mam, na codzień puszczam ją na 305/618 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 dziwne....jak wlaczylem ANTYALIASING Quinix i FILTROWANIE ANIZOTROPOWE X8 to NFS HP2 sie nie wlacza...dlaczego????????? aha i jak macie ustawione "WYDAJNOSC"? na Aplikacja,Zoptymalizowane czy agresywna?????thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Polacy jak zwykle coś spieprzą w tłumaczeniach sterowników.... W angielskiej wersji od razu widać, że chodzi w tym ustawieniu o sposób wymuszania ustawień. Jak dajesz na aplikacja, to aplikacja robi se co chce, natomiast na aggressive sterowniki wymuszają antyaliasingi i inne <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły, niezależnie, czy można to regulować z poziomu aplikacji czy też nie. Najlepiej mmoim zdaniem dać na aggressive, jeśli używasz tych samych ustawień dla wszystkich gier, albo application, jeśli w każdej dajesz inny stopien anizo i AA Spróbuj ustawić aggressive i wtedy odpalić nfs-a a jak to nie da rady, to zobacz, czy przy takich ustawieniach pojdzie ci jakakolwiek gra na DX8 (np UT2003) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...