chudy999 Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 ELo . witam wszytskich . Otóż mam taki problem : posiadam durona 1200 Mhz i plyte glowna kt266 ( zy cos takiego ) . Wszystko bylo okej az do czasu az wyjolem cala plyte z procem do czyszczenia . Gdy juz wszyskto zlozylem odpalilem system i .... ZONK . Bios wykrywa wszystkie podzespoly i gdy juz ma sie wlaczac system obraz jest czarny i tylko w gornym lewym rogu ekranu miga pozioma kreseczka ( cos jak w wordpadzie ) i tyle . Gdy chce instalowac system , laduja sie pliki i tez mi sie wiesza komp . Niewiem co moze byc tego przyczyna . Raczej sprzetu nieuszkodzilem bo juz wiele razy wyciagalem plyte . Z góry dziekuje za odpowiedz . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Sprawdz dokladnie czy podlaczyles wszystko dokladnie. Upewnij sie ze tasma od dysku jest dobrze podlaczona. Sproboj przywrocic domyslne ustawienia biosu. Sprawdz wszystkie karty i pamieci czy dobrze siedza w slotach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy999 Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Wlasnie sęk w tym ze nawet podlanczalem inny dysk twardy , karte graficzna i zasilacz. i raczej 2 razy nie zdarzylo by mi sie zebym dobrze niewpial kart do slotow itp. niemam poprostu zielonego pojecia co to moze byc ( a gdy by sie uszkodzil proc to mozliwe by bylo zaistnienie takiej sytuacji ) ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 miałem taki sam problem i się okazało że to taśma była za słabo wsadzona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...