MaryGave Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Eloo czy dało by się zrobić bude żeby nie odkręcać śrub tylko na zatrzasji jak to jest w serwerowych obudowach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Dało by się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaryGave Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Zatrzaski by się skołowało ale jak to zamontować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 To było by coś takiego jak w nie których autach... Jak znajde to dam linka.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaryGave Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 ja na allegro znalazłem to http://www.allegro.pl/show_item.php?item=73391696 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Hmmmm....... Nie wiem bo bym mósiał tego dotknąć... :D Lepiej kup bok budy z klipsami! Zaraz poszukam jak znajde to dam........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 linki sie wkleja w tagach URL :lol: widzę już od początku że nic nie bedzie z Twojego modowania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...