Skocz do zawartości
donio

Jakie stronki.......

Rekomendowane odpowiedzi

Joł jakie stronki naczęściej oglądacie? :) Tzn o jakiej tematyce stronki oglądacie najczęściej. Morzecie zarzucić jakieś linki. Podam przykład ja bardzo często sobie wchodze na oneta żeby zobaczyć informacje albo na filmy.onet.pl żeby zbaczyć co sobie ściągnoć :D

Ostatnio niemam gdzie wchodzić i dobie pomyślałem że podacie jakieś fajne stronki :) Oczywiście dzień w dzień siedze na www.tweak.pl żeby sobie przejrzeć jakie ludzie mają problemy albo dowiedzieć się o jakiś nowościach sprzętowych :D

Pozdrówka

Wasz Donio :D

Ps. Oczywiście jak był jush taki temat to prosze o usunięcie go !! :!: :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z kompowych ...

forum.purepc.pl :)

www.hardocp.com

www.overclockers.com

www.tomshardware.com

pozatym...

fun.from.hell.pl

www.rotfl.prv.pl

www.clanbase.com

www.thecpl.com

www.challenge-tv.com

i wiele wiele innych...cala lista by sie nie zmiescila ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tematyka - erotyka hehe a tak powazniej to najczesciej ogladam poczte ;) pozniej serwisy hardware - software,ceny sprzetu i gielda, troche o grach, troche o elektronice,troche o sprzecie gitarowym no i o filmach:) pewnie jeszcze cos by sie znalazlo - no tak wyszukiwarka hehe:) wiem wiem brakuje poezji - wplynalem na suchego przestwor oceanu ..... ;-) ale to nie moja dziedzina :) moja dziedzina to zbior R (eality ) ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi