donio Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Joł jakie stronki naczęściej oglądacie? :) Tzn o jakiej tematyce stronki oglądacie najczęściej. Morzecie zarzucić jakieś linki. Podam przykład ja bardzo często sobie wchodze na oneta żeby zobaczyć informacje albo na filmy.onet.pl żeby zbaczyć co sobie ściągnoć :D Ostatnio niemam gdzie wchodzić i dobie pomyślałem że podacie jakieś fajne stronki :) Oczywiście dzień w dzień siedze na www.tweak.pl żeby sobie przejrzeć jakie ludzie mają problemy albo dowiedzieć się o jakiś nowościach sprzętowych :D Pozdrówka Wasz Donio :D Ps. Oczywiście jak był jush taki temat to prosze o usunięcie go !! :!: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 wyszukiwarka : www.google.com newsy: www.shacknews.com www.bluesnews.com www.cdprojekt.info www.gry-online.pl dema: www.challenge-tv.com no i chyba tyle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Ja czytam benchmark i tweka z komputerowych , a "normalnych" :lol: to gazeta.pl i inne z wiadomosciami dzienymi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 z kompowych ... forum.purepc.pl :) www.hardocp.com www.overclockers.com www.tomshardware.com pozatym... fun.from.hell.pl www.rotfl.prv.pl www.clanbase.com www.thecpl.com www.challenge-tv.com i wiele wiele innych...cala lista by sie nie zmiescila ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 o widze żę się znaleźli ludzie którzy po rozdawają fajne linki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 www.tilt-tv.com.pl troche o grach ale jak jestem na necie to raczej na tweaku lub co się rzadko zdrza chodze sobie poprostu po panienkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 tematyka - erotyka hehe a tak powazniej to najczesciej ogladam poczte ;) pozniej serwisy hardware - software,ceny sprzetu i gielda, troche o grach, troche o elektronice,troche o sprzecie gitarowym no i o filmach:) pewnie jeszcze cos by sie znalazlo - no tak wyszukiwarka hehe:) wiem wiem brakuje poezji - wplynalem na suchego przestwor oceanu ..... ;-) ale to nie moja dziedzina :) moja dziedzina to zbior R (eality ) ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...