savon07 Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 (edytowane) Witam mam problem z nagrywarka DVD LG GSA 4163B, więc chodzi wszystko jak burza Nagrywa wszystko i odtwarza wszystko, ale dziś kupiłem dzieciom gazetkę z trzema grami i bajką (audio )na płycie CD otóż mój napęd widzi tylko te bajkę audio i ją odtwarza, natomiast gier nie widzi. Poszedłem z tą płytą do sąsiada tam wszystko śmiga. Wgrałem nowy bios i nic to samo Zrobiłem obraz w Alcoholu i narałem na innej płycie tak samo tylko plik audio jest widoczny. Co to może byc dzieci mnie atakują a ja chciłem miec chwilę spokoju POMOCY!!! :mur: Chya problem nie leży w napędzie odpaliłem starego DOSa i tam widac wszystkie pliki więć chyba Winda cos szwankuje ale co ?? Edytowane 26 Listopada 2005 przez savon07 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <account_deleted> Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Na początek odpal Nero->Informacje o nośniku (czy jakoś tak) i zobacz ile jest tracków na płycie, oraz czy pierwsza jest ścieżka z danymi, czy audio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...