marcin186 Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 witam posiadam semprona 2600+ (64bit) na gigabytes triton model ga-k8ns z najnowszym biosem F18. probowalem podkrecac we wlasnym zakresie szukajac po forum lecz mi to nie wychodzi. komp albo sie nie uruchamia lub zawiesza sie w polowie ladowania systemu. jesli ktos by mugl napisac mi jak to dokladnie zrobic. dzieki pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejSnk Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 witam posiadam semprona 2600+ (64bit) na gigabytes triton model ga-k8ns z najnowszym biosem F18. probowalem podkrecac we wlasnym zakresie szukajac po forum lecz mi to nie wychodzi. komp albo sie nie uruchamia lub zawiesza sie w polowie ladowania systemu. jesli ktos by mugl napisac mi jak to dokladnie zrobic. dzieki pozdro a robisz dokładnie tak jak tu opisali http://www.egielda.com.pl/?str=art&id=177&action=all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 (edytowane) Jaki zasilacz ,jakie pamieci. Jakie temperatry ?!? Najpierw zacznij od lektury: O/C dla poczatkujacych oraz Sempron 64 kompendium wiedzy Edytowane 26 Listopada 2005 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...