hardy99 Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Jak usunąc stery kX, tak by dało sie potem wgrac te oficialne ? Mi jak je usune i bede chciał wgrac z płyty pisze, że niewykryto żadnej karty Audigy i nie moge ich zaistalować. Prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 usun kx i w kliknij na moj komputer ppm nastepnie wlasciwosci zakladka sprzet i wejdz w menedzer urzadzen tam usun sterownik kx cos cos tam 5.1 model powinno przy ponownym uruchomieniu wykryc sb i wgrywasz stery zobacz czy dziala ten sposób Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardy99 Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Nic z tego. Próbowałem to kilka razy i nic. Dalej nie wykrywa karty przy próbie instalacji oficialnych sterów z płyty. Dodam, że Driver Cleaner Pro nie pomaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 W instalatorze kxow, jest opcja do ich usuniecia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Driver Cleaner spod trybu awaryjnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardy99 Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 O trybie awaryjnym zapomniałem całkiem. Pomogło. THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...