sinner Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 hej mam problem. na abicie is7 ( jak pewnie wiecie) jest chlodzenie aktywne - radiator + wentyl. nom i ten wentylatorek sie zwalil poprostu. temeratura skacze do 75 stopni, nic nie moge zrobic. moze ma ktos z was do sprzedania taki wentylatorek albo moze mi polecic miejsce gdzie moge to kupic. AAAAAAA CHETNIE ZMIENIE CHLODZENIE NA PASYWNE. PROBLEM W TYM ZE NA TEJ MOBO SA DOSYC NIETYPOWE ZACZEPY DO MOCOWANIA RADIATORKA NA CHIPSECIE. PROSZE POMOZCIE !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek-83 Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Tu masz wszysdko napisane, wlacznie z fotkami jak zamontowac niebieskiego zalmana. http://forum.purepc.pl/Wszystko-o-ABIT-IS7-i-IC7-t37721.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi2222 Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 A jaki masz ten wentyl taki jak mój? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek-83 Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Mam taki wiatraczek dokładnie jak na zdięciu moge ci oddac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...