dave.blaster Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Witam. Mam problem z wyborem idealnego monitroa dla mnie. Otóż miała by to być 19-stka LCD. Często obrabiam różne grafiki, zdjęcia ale także chciałbym, aby monitor dobrze odtwarzał filmy. Czasami lubie w coś "ciupnąć" na kompie ale to nie jest aż takie ważne. Słyszałem, że niektóre monitory LCD nie chcą działać w trybie tekstowym (DOS) a to tez mi jest potrzebne do szkoły :-| . Cena jaką moge zapłacić to około 2000 zł. Zastanawiałem się nad monitorami iiama czy NEC, ale sam nie wiem. Pozdrawiam i prosiłbym o jakieś porady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SR-71 Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 W podobnej cenienajlepsze są samsungi 970p i 193p+,FS P19-2,albo w super cenie FS C19-7.Iyama nie ma teraz nic ciekawego,a NEC dopiero za ~2800 ma dobry monitor 1980FXi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...