Torwald Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 (edytowane) Kiedys juz zakladalem o tym topic, ale gdzies go wcielo (a konkretnie link wskazuje na bledny adres, zreszta nie o tym ma byc topic...) W najblizszych dniach chce zalozyc sobie cyfre+. Wczoraj bylem w punkcie sprzedazy (Germanos...) i chcieli mi wcisnac jakas stara promocje (" Jeszcze tylko kilka dni ja bedziemy mieli, 3 miesiace po 1z, itd.). Jako zem nie w ciemie bity, wole poczekac na promocje swiateczne ;] Koles pokazal mi tez 2 dekodery: jeden przypominajacy wideo sprzed 10 lat, drugi byl maly, srebrny i nawet nie brzydki ;] Problem w tym ze nie spisalem modeli tych dekoderow (bylem tuz przed zamknieciem a mi sie spieszylo i wylecialo mi to z glowy... :/). Mam wiec pytanie do Was: czy wiecie moze jakie sa teraz dostepne dekodery i jakie mozecie polecic ? Kupno dekodera z innego zrodla raczej odpada, bo nie wiem czy ew. promocje obejma zakup pakietu bez dekodera ( iew. bez czaszy...). Od razu mowie ze probowalem dodzwonic sie na ich "bezplatna" infolinie, ale albo odbieral ktos malo kompetentny (i pytal tylko o kolor dekodera...sic!) albo wisialem na telefonie po kilkanascie minut i czekajac na zgloszenie sie operatora... Z gory dzieki za pomoc. UPDATE: Udalo mi sie zidentyfikowac jeden z dekoderow: Philips 3201 (ten maly, srebrny) - cena w cyfrze 289zl - link do krotkiej recenzji: http://eltech.net.pl/index.php?s=14&o=list...informacji=4764 Edytowane 26 Listopada 2005 przez Torwald Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 poczytaj tu Tu cokolwiek my powiemy na tweak`u oni i tak to poprawia siedza w tym i sie na tym znaja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumperator Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Ten mały Philips jest wykastrowany. Poprzednie dwa modowalne, a najlepsze stare Pionki 1430 (bardzo wygodny) i 1530 (bardzo szybki). Chodzą po jakieś 350-450 zł. Ewentualnie mozna spróbować z kartą DVB do kompa i wyprowadzić obraz na TV. Ale czy to takie wygodne - chyba nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...