Skocz do zawartości
Torwald

Dekodery Cyfry+

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedys juz zakladalem o tym topic, ale gdzies go wcielo (a konkretnie link wskazuje na bledny adres, zreszta nie o tym ma byc topic...)

W najblizszych dniach chce zalozyc sobie cyfre+. Wczoraj bylem w punkcie sprzedazy (Germanos...) i chcieli mi wcisnac jakas stara promocje (" Jeszcze tylko kilka dni ja bedziemy mieli, 3 miesiace po 1z, itd.). Jako zem nie w ciemie bity, wole poczekac na promocje swiateczne ;]

Koles pokazal mi tez 2 dekodery: jeden przypominajacy wideo sprzed 10 lat, drugi byl maly, srebrny i nawet nie brzydki ;]

Problem w tym ze nie spisalem modeli tych dekoderow (bylem tuz przed zamknieciem a mi sie spieszylo i wylecialo mi to z glowy... :/).

Mam wiec pytanie do Was: czy wiecie moze jakie sa teraz dostepne dekodery i jakie mozecie polecic ?

Kupno dekodera z innego zrodla raczej odpada, bo nie wiem czy ew. promocje obejma zakup pakietu bez dekodera ( iew. bez czaszy...).

Od razu mowie ze probowalem dodzwonic sie na ich "bezplatna" infolinie, ale albo odbieral ktos malo kompetentny (i pytal tylko o kolor dekodera...sic!) albo wisialem na telefonie po kilkanascie minut i czekajac na zgloszenie sie operatora...

Z gory dzieki za pomoc.

UPDATE:

Udalo mi sie zidentyfikowac jeden z dekoderow:

Philips 3201 (ten maly, srebrny) - cena w cyfrze 289zl - link do krotkiej recenzji: http://eltech.net.pl/index.php?s=14&o=list...informacji=4764

Edytowane przez Torwald

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten mały Philips jest wykastrowany. Poprzednie dwa modowalne, a najlepsze

stare Pionki 1430 (bardzo wygodny) i 1530 (bardzo szybki). Chodzą po

jakieś 350-450 zł. Ewentualnie mozna spróbować z kartą DVB do kompa

i wyprowadzić obraz na TV. Ale czy to takie wygodne - chyba nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi