Skocz do zawartości
meinser

Truecombat:elite

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !

TrueCombat:Elite jest modem do darmowej gry MP Enemy Territory. Przypomina Counter-Strike, a nawet CoD.

Strona domowa: TrueCombat

Do gry potrzebne są pliki:

Wolfenstein:EnemyTerritory

Wolfenstein:EnemyTerritory Update

TrueCombat:ELITE

TrueCombat:ELITE Patch

wszystko można pobrać z TC

Porcja screenów:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Zapraszam do grania !

Edytowane przez meinser

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

brak celownika w grze bardzo mi sie nie spodobał :?

Moze nie odkryles tego, ze jest tryb celowania ze szczerbinki. ;]

Ja jakis czas temu w to pogrywalem, nie powiem fajnie sie gra, tylko ciagle jest to wersja beta, powstaje duzo nieoficjalnych map, ktoych nie mozna pobrac ze strony i wchodzisz na pierwszy lepszy serwer i zaczyna sie sciaganie plikow niekiedy po kilkanascie mb a to trwa.

Co jakis czas wchodze na ich stronke i czytam sobie newsy co oni tam nowego projektuja, ale chyba zagram ponownie jak wyjdzie finall o ile wyjdzie, bo robia to juz jakis czas. ;]

Od cs jest to lesze, ze ginie sie szybciej - tak jak w realu. ;]

No i jak ktos juz wspomnial jest darmowa, mozna na legalu instalowac w miejscach narazonych na kontrole wladz. ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

odkryłem ;) ... jednak taka forma celowania jest dosyc niewygodna

No, ale zbliza do realizmu (w zyciu nie mamy pomiedzy oczami celownika X ;]

kurde zapowiada się fajnie. ciągne :)

taki mały OT:

jest coś podobnego do SOF2? zwykły multiplayer mnie już znudził trochę :/

Nie wiem co bylo w sof2, ale tutaj masz taki tryb jak w cs: jeden team podklada bombe, drugi ja neutralizuje. Poza tym jest tryb tdm i tyle, moze teraz sie cos zmienilo, bo gralem z pol roku temu, jak nie lepiej.

Zajebiaszcza jest taka mapa na farmie, daje duzo frajdy. ;]

Na stronce mozna zapisac sie do grona betatesterow, pewnie wtedy bedzie sie mialo dostep do nowych map i wszystkich nowosc, nad ktorymi pracuja programisci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem niedawno ten filmik, kiedyś, jak mod dopiero powstawał pogrywałem trochę, ale za czasów PIII 450 :)

W zasadzie co ten filmik ma pokazać, free look, który w innych grach już był kilka lat temu ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak to wyglądało w arma prawie 4 lata temu - http://www.youtube.com/watch?v=5AboOp7muZ8

Też dobrze, ale arma mnie mało interesuje - za wolna i zupełnie nie ta mechanika.

Najważniejsze, że coroner wrócił i znowu coś dłubie. Wystarczy, że usunie chociaż część bugów i już będę happy w tym temacie.

:D reflex sights to nie jest "wychylanie zza broni" :D . To jest free-look, reflex sights to ten celownik z czerwona kropka :]]]]]

Buu a ja myślałem, że akurat to się nazywa kolimator - red dot in english. No nic.

Oprócz red dot ma tez bardziej fachową nazwę - również fajnie. Zmyliło mnie to, że obecna wersja (0.49c) ma okrojony freelook - bez wychylania poza giwerę.

Reflex sight - Bing Images

red dot - Bing Images

Edytowane przez q8ic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi