meinser Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 (edytowane) Witam ! TrueCombat:Elite jest modem do darmowej gry MP Enemy Territory. Przypomina Counter-Strike, a nawet CoD. Strona domowa: TrueCombat Do gry potrzebne są pliki: Wolfenstein:EnemyTerritory Wolfenstein:EnemyTerritory Update TrueCombat:ELITE TrueCombat:ELITE Patch wszystko można pobrać z TC Porcja screenów: Zapraszam do grania ! Edytowane 26 Listopada 2005 przez meinser Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 sciaglem swego czasu i jakos specjalnie mi sie nie spodobala. Duzo gorsza od porownywanych przez ciebie CS i CoD. Ale za toza free - co jest plusem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 brak celownika w grze bardzo mi sie nie spodobał :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 brak celownika w grze bardzo mi sie nie spodobał :? Moze nie odkryles tego, ze jest tryb celowania ze szczerbinki. ;] Ja jakis czas temu w to pogrywalem, nie powiem fajnie sie gra, tylko ciagle jest to wersja beta, powstaje duzo nieoficjalnych map, ktoych nie mozna pobrac ze strony i wchodzisz na pierwszy lepszy serwer i zaczyna sie sciaganie plikow niekiedy po kilkanascie mb a to trwa. Co jakis czas wchodze na ich stronke i czytam sobie newsy co oni tam nowego projektuja, ale chyba zagram ponownie jak wyjdzie finall o ile wyjdzie, bo robia to juz jakis czas. ;] Od cs jest to lesze, ze ginie sie szybciej - tak jak w realu. ;] No i jak ktos juz wspomnial jest darmowa, mozna na legalu instalowac w miejscach narazonych na kontrole wladz. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Moze nie odkryles tego, ze jest tryb celowania ze szczerbinki. ;]odkryłem ;) ... jednak taka forma celowania jest dosyc niewygodna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 kurde zapowiada się fajnie. ciągne :) taki mały OT: jest coś podobnego do SOF2? zwykły multiplayer mnie już znudził trochę :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 odkryłem ;) ... jednak taka forma celowania jest dosyc niewygodna No, ale zbliza do realizmu (w zyciu nie mamy pomiedzy oczami celownika X ;] kurde zapowiada się fajnie. ciągne :) taki mały OT: jest coś podobnego do SOF2? zwykły multiplayer mnie już znudził trochę :/ Nie wiem co bylo w sof2, ale tutaj masz taki tryb jak w cs: jeden team podklada bombe, drugi ja neutralizuje. Poza tym jest tryb tdm i tyle, moze teraz sie cos zmienilo, bo gralem z pol roku temu, jak nie lepiej. Zajebiaszcza jest taka mapa na farmie, daje duzo frajdy. ;] Na stronce mozna zapisac sie do grona betatesterow, pewnie wtedy bedzie sie mialo dostep do nowych map i wszystkich nowosc, nad ktorymi pracuja programisci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 mi się język zmienił na francuski jak chciałem się podłączyć do serwera jakiegoś :o :lol: teraz się męczę jak to odmienić w konfigu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 It's alive, barely but.. True Combat Elite :: An Enemy Territory Modification Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 Widziałem niedawno ten filmik, kiedyś, jak mod dopiero powstawał pogrywałem trochę, ale za czasów PIII 450 :) W zasadzie co ten filmik ma pokazać, free look, który w innych grach już był kilka lat temu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2010 A nowa oficjalna mapka, reflex sights (to wychylanie zza broni) i że coroner pisze - rzeczy dość niezwykłe jak dla TCE. Ja pykam od 3 lat w bc ostatnio na serku AK (straszne lagi). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2010 :D reflex sights to nie jest "wychylanie zza broni" :D . To jest free-look, reflex sights to ten celownik z czerwona kropka :]]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2010 Tak to wyglądało w arma prawie 4 lata temu - http://www.youtube.com/watch?v=5AboOp7muZ8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2010 (edytowane) Tak to wyglądało w arma prawie 4 lata temu - http://www.youtube.com/watch?v=5AboOp7muZ8 Też dobrze, ale arma mnie mało interesuje - za wolna i zupełnie nie ta mechanika. Najważniejsze, że coroner wrócił i znowu coś dłubie. Wystarczy, że usunie chociaż część bugów i już będę happy w tym temacie. :D reflex sights to nie jest "wychylanie zza broni" :D . To jest free-look, reflex sights to ten celownik z czerwona kropka :]]]]] Buu a ja myślałem, że akurat to się nazywa kolimator - red dot in english. No nic. Reflex sight - Wikipedia, the free encyclopedia Oprócz red dot ma tez bardziej fachową nazwę - również fajnie. Zmyliło mnie to, że obecna wersja (0.49c) ma okrojony freelook - bez wychylania poza giwerę. Reflex sight - Bing Images red dot - Bing Images Edytowane 23 Lipca 2010 przez q8ic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2010 Reflex sight - Wikipedia, the free encyclopedia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...