DjAdek Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Witam mam forum dyskusyjne i chcialbym sie spytac o jakis dobry serwer zebym mogl umieszczac pliki do downloadu. Oczywiscie jakis platny ale znowuz nie za drogi prosze o podawanie linkow do ow serwerow pozdro DjAdek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narkoman Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 tanihosting.com np. ;] i milion innych :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjAdek Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 chodzi mi o taki 1-2gb i nie potrzebuje bajerow zadnych. Tylko pliki do download czekam na odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Ja jak zwykle polecam home.pl - mam tam już 6 kont, serwer wirtualny i dziesiątki stron, pełna bezawaryjność. miły support. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...