Skocz do zawartości
Fenirzo

Heeeeh Wiatraczek

Rekomendowane odpowiedzi

Podświetlnenie wiatraczka zajeło mi bardzo sporo czasu , ale to już pomijam :) . Zrobiłem jeszcze do tego podświetlenie ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>nie i wyłanczanie :lol: , no i wszystko działa gdyby nie ...... efekt .

Na 99% znam przyczyny tego , że efekty są fatalne . Widzę tylko świecoce diody i nic więcej .

I teraz upewnijcie mnie do końca czy powodem jest :

> to że blaszki wentylatora nie są wogóle pomalowane na odbijający światło chrom :?:

> to , że diody nie są super mocne , a w sumie dość słabe chociaż , że je widać to nie zbyt "promieniują" .

Chcę się upewnić czy mam rację i czy coś jeszcze może 'brakować' do pożądanego 'efektu' .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podświetlnenie wiatraczka zajeło mi bardzo sporo czasu ... efekty są fatalne ...

> to że blaszki wentylatora nie są wogóle pomalowane na odbijający światło chrom  :?: ...

8O matko ze tez mozna zadawac takie pytania - oczywiscie jak chcesz zeby swiatlo sie odbijalo to musisz maznac wentylator, bo inaczej "pupa blada" :(

zalezy jaka metode wybrales - jak wiercenia otoworkow w boku wentylatora to wystaczy pomalowac lopatki i ta czesc "wirnika" do ktorej sa przytwierdzone oraz wewnetrzna strone "ramki" - tam gdzie jest naklejka i zewnetrznej strony "ramki" nie musisz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...