Fenirzo Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Podświetlnenie wiatraczka zajeło mi bardzo sporo czasu , ale to już pomijam :) . Zrobiłem jeszcze do tego podświetlenie ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>nie i wyłanczanie :lol: , no i wszystko działa gdyby nie ...... efekt . Na 99% znam przyczyny tego , że efekty są fatalne . Widzę tylko świecoce diody i nic więcej . I teraz upewnijcie mnie do końca czy powodem jest : > to że blaszki wentylatora nie są wogóle pomalowane na odbijający światło chrom :?: > to , że diody nie są super mocne , a w sumie dość słabe chociaż , że je widać to nie zbyt "promieniują" . Chcę się upewnić czy mam rację i czy coś jeszcze może 'brakować' do pożądanego 'efektu' . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Podświetlnenie wiatraczka zajeło mi bardzo sporo czasu ... efekty są fatalne ... > to że blaszki wentylatora nie są wogóle pomalowane na odbijający światło chrom :?: ... 8O matko ze tez mozna zadawac takie pytania - oczywiscie jak chcesz zeby swiatlo sie odbijalo to musisz maznac wentylator, bo inaczej "pupa blada" :( zalezy jaka metode wybrales - jak wiercenia otoworkow w boku wentylatora to wystaczy pomalowac lopatki i ta czesc "wirnika" do ktorej sa przytwierdzone oraz wewnetrzna strone "ramki" - tam gdzie jest naklejka i zewnetrznej strony "ramki" nie musisz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 LOL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FutureLSD Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 ROTFL... Stary... daruj sobie to.... bo jeszcze sobie oko lutownica wypalisz... po pytaniach mozna osądzic człowieka (joke) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...