CELEK123 Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Mam dwa komputery dzieli je ścianka działowa,chcę połączyć te komputery razem do sieci,w tej chwili mam trzy karty sieciowe i dwa kable nieskrosowane,czy to już wystarczy aby stworzyć sieć. W mieszkaniu mam podłączone gniazdko z E-WR0 10/100mb/s .Zaznaczam że jestem laikiem w tym temacie Proszę o dokładny przepis i jak to zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 (edytowane) Potrzebujesz dwie sieciówki i kabel skrosowany... I normalnie podpinasz do kompów i ustawiasz jednego jako łączącego sie z netem a drugiego jak łączącego sie za pomocą innego komputera z netem. Poszukaj było dużo takich topic'ów Edytowane 27 Listopada 2005 przez Darks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Możesz zastosować mostek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...