jahu Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Witam wszystkich. Chciałem przegrać sobie film (z wesela :-P ), lecz w czasie jakielkowiek próby wyskakuje komunikat o błedzie w sektorach. Znajomi mówili mi, że koleś który to robił zabezpieczył płytę przed kopiowaniem. Czy jest jakaś metoda (program czy coś w tym stylu) żeby skopiować. Jestem w tej dziedzinie laikiem, więc proszę o pomoc. :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matex34 Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Może obraz płyty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekp Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 są dwie przyczyny że płyta się nie da skopiować 1. gość zwalił płyte czyli żle ją nagrał 2. zabezpieczyc jej napewno niezabezpieczył (za droga impreza) niektórzy "kamermani weselni" postępują nieuczciwie i zabezpiaczają płyty w ten sposób że nakłówa się na końcu płyty mały otworek i płyta da się odtworzyć ale skopiować jej nie można bo ostatnie sektory są błędne, poszedłbym do niego z reklamacją i prośbą aby spróbował skopiować właśnie właśnie tą płytę :lol: :lol: chyba to twoje wesele i masz prawo zrobić z nim co chcesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr4 Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Wedlug mnie Alcohol powinien sobie poradzic z taka plytka?? Byla chyba taka funkcja omijania blednych sektorow...Jesli sie myle to mnie poprawcie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...