ricky44 Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Czy istnieje jakis mod do gadu-gadu który powoduje wydłużenie maksymalnej długości opisu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr4 Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Czy istnieje jakis mod do gadu-gadu który powoduje wydłużenie maksymalnej długości opisu?O ile wiem to nie ma czegos takiego... Tezby mi sie przydalo :) Trzeba napisac do ziomkow od GG zeby pomysleli o tym w kolejnej wersji ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narkoman Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 (edytowane) O ile wiem to nie ma czegos takiego... Tezby mi sie przydalo :) Trzeba napisac do ziomkow od GG zeby pomysleli o tym w kolejnej wersji ;)dokladnie, nie ma czegos takiego i to oni musza zrobic... za 10 lat moze zrobia :P padu padu feee ;] i nie w kolejnej wersji [choc tez ale samo by nic nie dalo] tylko oprogramowaniu servera... Edytowane 27 Listopada 2005 przez narkoman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...