dioda Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Ponizej opis mojego sprzetu, jak myslicie??? wkladaja procki Xp pod KT133A Abita to czy wejdzie cos podobnego do mojego ?????, Co sie da wydusic z takiej plyty jezli moje podkrecanie polegalo na przestawieniu ze 100MHz/9,5 (default) na 112Mhz/9,5 (wiecej sie nie da), Wiedzac ze plyta nie daje zbytnio dobrych mozliwosci do podkrecania powiedzcie jak malowac te mostki na procku tak aby bez ustwawiania jakichkolwiek paramterow w biosie (opcja default) podtaktowac bardziej mojego proca. :wink: , w przyszlosci ma to sluzcyc chlodzeniu freonem a jak narazie ostatnio jade na wlasnym WC, a od piatku niestety na Tytanie z wiatrakiem o srednicy tego z zasilacza (tem przy podkreceniu wynosi 35 - max 45 C ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mail'o Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Słabe podkecanie to juz chyba wina proca który jest prawie u kresu. A co do przesiadki na XP to najlepiej zrobisz jak pożyczysz ok kogoś wcześniej i po prostu wypróbujesz u siebie. Warunki konieczne to : chipset KT133A oraz możliwość ustawienia mnożnika 10.5 i więcej oraz FSB 133 Mhz. To tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...