eloooos Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Witam, jak mnie tu dawno nie było :) Mam problem z tą płyta, troche błachy, ale zawsze, nie wiem gidze podpiąć powersw, na płycie jest opisane, podpinam i nic. Płyta działa napewno. Szukałem w necie specyfikacji płyty i nic :| a na stronie Procompa też nic nie znalazłem... porsze o szybką pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CigwaYB Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Ja zawsze szukalem srubokretem :) Zwieralem kolejno piny za pomoca wkretaka i jak znalazlem tam podpinalem, nigdy nic nie uszkodzilem wiec moim zdaniem bezpieczna i prosta opcja B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 jak dobrze pamietam to... dwa pierwsze od gory Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...