Gladiator Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Wiem powiecie jest szukaj, ale jakos nie moglem znalesc interesujacych mnie informacji.Chodzi mi o to czy opłaca sie inwestować jakies 300zl w WC.powiedzcie ile macie stopni na procu z WCoczywiscie napiscie na jaki procku i o ile przetaktowanym, a jeszcze jedeno co brac pod uwage kupujac blok wodny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 czy ja wiem czy az 300zl. z tego co wyczytalem na forum to przy odrobinie pomyslu wyrobisz sie nawet w polowie tej sumki....... a co do tego czy sie placa to chyba tak........... ja jednak polecibym ci najpierw athlona xp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Kurde coś mi się nie chce wieżyć że nie znalazłeś... Na pewno szukałeś??? ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Kurde coś mi się nie chce wieżyć że nie znalazłeś... Na pewno szukałeś??? ;). popieram mojego przedm. a jesli idzie o WC to sie opłaca . satysfakcja jak diabli ,cisza w domu,mozliwosci Oc. itp. same plusy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Kurde coś mi się nie chce wieżyć że nie znalazłeś... Na pewno szukałeś??? ;). popieram mojego przedm. a jesli idzie o WC to sie opłaca . satysfakcja jak diabli ,cisza w domu,mozliwosci Oc. itp. same plusy :D zapomniales o tym jednym minusie ;) jak ci jakis wezyk wypadnie np: z bloku wodnego to masz big problem :) i z kompa mozesz akwarium zrobic..... a jak komp bedzie dalej chodzil po kompieli to dziekuj Bogu :twisted: tez mysle o WC.. ale to dopiero w styczniu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Kurde coś mi się nie chce wieżyć że nie znalazłeś... Na pewno szukałeś??? ;). popieram mojego przedm. a jesli idzie o WC to sie opłaca . satysfakcja jak diabli ,cisza w domu,mozliwosci Oc. itp. same plusy :D zapomniales o tym jednym minusie ;) jak ci jakis wezyk wypadnie np: z bloku wodnego to masz big problem :) i z kompa mozesz akwarium zrobic..... a jak komp bedzie dalej chodzil po kompieli to dziekuj Bogu :twisted: tez mysle o WC.. ale to dopiero w styczniu :) heheh gdzieś to widziałem hehe w topiku o "......Arke Noego" i w moim kompie. człowiek uczy sie na błedach i uczy sie także ze jak wąz kosztuje 1zł za metr to dobry być nie moze. ale pozatym WC super. to tak samo jak z Overclok nikt nie wiem dlaczego ale wszyscy OC uwielbiają to robić. i tu jest sedno sprawy. ja nie załuje ze zrobiłem wc ciągle mam pomysłu na ulepszanie testowanie ile wyciągnie sprzet jaka jest lepsza konfiguracja. tylko czasu nie starcza ehhhh WC rulezz. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gladiator Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 TO WIEDZCIE ILE MACIE STOPNI NA PROCACH NAJLEPIEJ W STRESIE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 A ja wczoraj zaliczylem potop :( ale naszczescie wszystko dziala :D WC TAK AC NIE :twisted: WC ma wlasciwie same zalety (no poza oczywisci tym co napisal Neo_x). U mnie temperatura nie przekracza 40 stopni (dwa bloki polaczone szeregowo CPU->GPU, wode porusza Aqua-El 600l/h) wiec zakladaj WC i racz sie cisza i wydajnoscia ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 TO WIEDZCIE ILE MACIE STOPNI NA PROCACH NAJLEPIEJ W STRESIE jak w podpisie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Teraz was oświecę! Powiem wam co robić żeby węzę nie spadały. Trzymajcie się! Na węże zakłada się........zaciski!!! Tak! Wcale się nie pomyliłem.....zaciski... :)))))))))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Teraz was oświecę! Powiem wam co robić żeby węzę nie spadały. Trzymajcie się! Na węże zakłada się........zaciski!!! Tak! Wcale się nie pomyliłem.....zaciski... :)))))))))) mi nie spadł waz reszta w/w topiku wiec mnie nie oswieciłes :) :wink: :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...