Zac Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Witam problem dotyczy tego, ze na kompie mojej dziewczyny nie moge odtworzyc filmu divx poslugujac sie progsem z mozliwoscia odtwarzania napisow. Otoz wszystko dzialalo a tu nagle best player czy all player sie wiesza i filmu nie odtwarza. Zmiwnialem kodeki czyscilem rejestr i nic. Co najsmieszniejsze odtwarza film na np. Windows media playerze ale tak wiadomo nie ma mozliwosci odwarzania napisow W czym moze tkwic problem?? prosze o pomoc pozdrawiam Jeszcze dodam ze przy odinstalownaiu kodeka 5.2 starsze filmy sie uruchamiaja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiulka Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 (edytowane) proponuje reinstall (all player jest do kitu tak samo jak best player) ;) albo :wink: program sub-edit super program Edytowane 29 Listopada 2005 przez kasiulka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Sprawdź czy działają filmy z załączonym w tle windows media playerem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zac Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 tzn jak w tle.. Film odpali sie wmedia playerze, ale w tej spolszczonej wersji z napisami juz nie, problem w tym zebym zrobil reinstal ale nie mam moliwosci zrobia reinstala systemu. Nie mam service packa 2 moze sciagne od microsoftu ten dodatek ale czy to w czyms pomoze kurde moze wyczycic rejestr ashampoo albo czyms takim co radzicie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 tzn jak w tle.. Film odpali sie wmedia playerze... Dokładnie, odpal jakiś filmik najlepiej krótki w wmp, daj STOP i włącz normalny film w BestPlayerze z napisami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zac Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 stary dziala:)dzieki....ale teraz co sie dzieje ???? w czym tkwi problem bo tak odpalac winampa a pozniej dopiero playera to chyba ostateczne rozwiazanie jak mozesz napisz mi co sie moze dziac z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Wywal wszystkie kodeki i zainstaluj tylko potrzebne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 (edytowane) stary dziala:)dzieki....ale teraz co sie dzieje ???? w czym tkwi problem bo tak odpalac winampa a pozniej dopiero playera to chyba ostateczne rozwiazanie jak mozesz napisz mi co sie moze dziac z gory dzieki hmm trudno powiedzieć, to chyba jakieś zabezpieczenie media playera :? występuje chyba od wersji 9 w winXP. Zrób tak ja pisze Domik. Wywal wszystkie codeki, sprawdź czy film odpala, jeśli tak tzn że ciągle masz jakieś codeki w systemie, musisz się ich pozbyć. Jak już to zrobisz, to zainstaluj FFDShow, niekoniecznie najnowszą wersje (może być jakaś z końca 2004r). TU znajdziesz starsze. "Przeleć" też system najnowszym XP-AntiSpy :) Edytowane 30 Listopada 2005 przez deserted Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...