kruhy Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 witam, mam neostrade 640 chcialbym ja podzielic na 3 kompy , stworzyc taka mini siec, jednak tak aby kazdy mial wydzielony transfer i nie mogl go przekroczyc, zeby jeden komp sciagajac nie zaklucajac sciagania innego kompa :) czy kazdy router ma taka funkcje? jak sie ona nazywa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 QoS nie kazdy ma obsluge podzialu lacza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruhy Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 a znasz jakis w cenie ok 300zl co ma taka funkcje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gorgus Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 http://allegro.pl/show_item.php?item=74801902 http://allegro.pl/show_item.php?item=73843451 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruhy Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 a moze taki US ROBOTICS USR 9105? czytalem ze ma linuxa, a ja jestem w linuxie calkowicie zielony ,jak jest z jego konfiguracja i qos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 to, ze w/w urzadzenie jest oparte na kernelu 2.4.x nie znaczy, ze sobie nie poradzisz z konfig., wkoncu porducent wbudowal obsluge przez www :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruhy Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 a orietuje sie moze ktos czy idzie w nim ustawic qos przez www? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruhy Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 zdecydowalem sie na 9106 , ale gdzie go mozna kupic!? na proline nie ma towaru , na komputroniku w ogole nie ma, na allegro tez...co jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...