Konrad164 Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 (edytowane) Witam co sadzicie o tekiej konfiguracji :) plyta: GA-8I945G Intel 945G 430zł procek: Intel Pentium 4 3,2 GHz 640 2MB LGA 775 BOX 730zł Ram: DDR-2 512 MB PC533 TWINMOS 4.0 BOX 150zł Ja sie bardzo wacham nad plytą główna , moze polecicie jakies inne do 400zł z grafa zintegrowana Intel 950 ?? I czy do tego wystarczy zasilacz 300W czy tez zmienic ?? Edytowane 29 Listopada 2005 przez Konrad164 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Jesli juz nie chcesz amd-ka 64 tylko intela PIV a na plyte chcesz wydac ok 400 zl to tylko i wylacznie bierz ta ---> http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=15755 i zadna inna.A co do zasilki i grafy to po co chcesz wziac zintegrowana?Jesli to ma byc komp do pracy to z kolei ta konfiguracja podobnie jak ta co wymieniles nie ma sensu.Wez sobie ta plytke co wymienilem zamiast tego smiesznego gigabyte'a i jakas najtansza grafe na pci-e,chociaz juz sam nie wiem,do czego chcesz tego kompa wykorzystac.Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad164 Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 (edytowane) Zintegrofana grafa mi potrzebna , poniewaz niemam kasy na grafe teraz w lutym lub moze pod koniec stycznia bym kupil :) a AMD niekupie , poniewaz niema ddr2 i ogulnie intel jest lepszy :D juz od 6 lat jade na tej firmie i jeszcze ani razu mi sie zadna czesc kompa niepopsula czy tez spalila :D P.S Obecnie mam tez plyte gigabyte juz rok czasu i tez ani razu sie niepopsula stabilna itp itd i jednak chyba wezme tą co ja podalem :) A tą co ty podales jest juz na starszym chipset-cie :/ Edytowane 29 Listopada 2005 przez Konrad164 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad164 Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Jesli juz nie chcesz amd-ka 64 tylko intela PIV a na plyte chcesz wydac ok 400 zl to tylko i wylacznie bierz ta ---> http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=15755 i zadna inna.A co do zasilki i grafy to po co chcesz wziac zintegrowana?Jesli to ma byc komp do pracy to z kolei ta konfiguracja podobnie jak ta co wymieniles nie ma sensu.Wez sobie ta plytke co wymienilem zamiast tego smiesznego gigabyte'a i jakas najtansza grafe na pci-e,chociaz juz sam nie wiem,do czego chcesz tego kompa wykorzystac.Pozdro A komp ma mi sluzyc do wszystkiego tzn gram troche w gry ( niezaduzo , poniewaz lubie dobre gry i najnowsze :) ) czasami wykonuje pare zadan na raz tzn slucham muzyki , nagrywam cd i przy okazji przegladam strony www. jestem zwolenikiem Intela :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...