GNU Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Witam wszystkich Chcialbym zmienic chlodzenie na moim procesorze Celeron D 2,4 GHz i zalezy mi bardzo na ciszy, a ze jestem laikiem w tej dziedzinie wiec prosilbym was o rade. znalazlem np na allegro cos takiego: http://allegro.pl/show_item.php?item=73027597 myslicie ze to sie nada? jesli nie to prosilbym o jakies inne propozycje. Z gory dziekuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExodusXXL Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Jasne że się nada ,jaknajbardziej polecam chociaz jestem zwollennikiem AMD :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Jasne że się nada ,jaknajbardziej polecam chociaz jestem zwollennikiem AMD :wink: A co ma bycie zwolennikiem AMD do tego chlodzenia ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GNU Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Dzieki wielkie :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...