jang22 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 POMOCY Mam problem, bo nie wiem jaki program użyć do romowy telefonicznej przez PC. Mam podłączoną linie telefoniczna, słuchawki z mikrofonem i teraz potrzebny mi jest jakiś program. Nie chodzi tu o dzwoninie za darmo ale normalnie tak jak bym dzwonił z telefonu stacionarnego tylko, ze przez kompa. Wiem,że można też dzwonić przez SKype po wykupieniu pakietu ale nie o to chodzi. Zwykła najprostsza aplikacja do rozmowy przez dial-up. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 No to rozpocznij swą przygodę od zakupu modemu. Razem z nim powinieneś otrzymać jakiś sofcik. Przejrzyj oferty do jakiego modemu jaki soft dodają i coś wybierz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Powinno byc akcesoria-> komunikacja-> telefon :D Jesli nie masz sproboj doinstalowac z plyty. Przynajmniej w 98 tak bylo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...