Cin66666 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Witam mam pytanie odnosnie jakie sie bardziej oplaca chłodzenie do 9500 zmodowalnego na 9700. Czy PENTAGRAM Freezone XC-80 Cu Thermaltake Schooner- 0dBa Ktore jest bardzije wydaje i na ile mozna wyciagnac ta karte z czestotliwosciami(nie musza byc wygorowane tylko stabilne) . Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_zet Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 (edytowane) Witam mam pytanie odnosnie jakie sie bardziej oplaca chłodzenie do 9500 zmodowalnego na 9700. Czy PENTAGRAM Freezone XC-80 Cu Thermaltake Schooner- 0dBa Ktore jest bardzije wydaje i na ile mozna wyciagnac ta karte z czestotliwosciami(nie musza byc wygorowane tylko stabilne) . Pozdrawiam a co tu jest do porownywania, przeciez oczywiste jest ze freezone jest wydajniejszy, chocby z tego powodu ze nie jest pasywny. Te chlodzenia sa nieporownywalne, zupelnie inna kategoria, jesli szukasz czegos pasywnego to skieruj sie raczej w kierunku aerocool vm-102. Ja chlodze swojego radka wlasnie takim aerocoolem i jest w pelni stabilny Edytowane 1 Grudnia 2005 przez piotrek_zet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cin66666 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Mi az tak niezalezy na czisz lecz jakies granice przyzwoitosci:) Poszukuje tak do 100zł jakies chłodzenie ktore bedzie dobrze sobie radzilo. Ten PENTAGRAM Freezone XC-80 Cu ma jedna wade odnosnie chłodzenia pamieci tylko same radiatorki zastanawiam sie czy to nie za mało. A radka mam zmodowalnego(odblokowane 4 potoki). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Powinien wystarczyć nawet XC-80 Alcu. Radiatorki za mało? W sam raz, na potrzeby Twojej karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Powinien wystarczyć nawet XC-80 Alcu. Jasne że wystarczy :wink: Ja mam tekiego na Radeonie 9700 @ 400/330 i jest wszystko o.k B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Do tego jakas dobra pasta i wszystko bedzie smigac az milo :) Ja mam na swoim 6600 zalmana vf700 alcu, pasta arctic ceramiq (chyba tak to sie pisze :P) i temp idle to gora 40*C - i to wtedy jak mam grzejniki w pokoju wlaczone :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...