klinsman2 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zakupilem sobie Dysk Seagate 160 GB 8 Mb pamięć cache i na paczatku wyswietla mi sie normalnie 160 Gb a następnie w Windowsie wyswietla mie sie 130 Gb co to ma byc ?? mam reklamowac ten Dysk czy co ?? POMOCY !!!! ????? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 a na pewno podzieliłeś cały dostępny obszar na partycje ? sciągnij partition magig 8 i zobacz czy nie wyświetla ci jakiegoś obszaru nie podzielonego na partycje ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 W jakim systemie plików masz dysk?? FAT32, czy NTFS?? I jaki system?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 (edytowane) pewnie niema przynajmniej SP1 w windzie ;] (to sie tyczy XP) Edytowane 1 Grudnia 2005 przez N2O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 (edytowane) kolega wyżej ma racje :) przypomniało mi sie że kumpel też miał podobny problem. miał dysk 250 gb a czytało mu jako 130 zainstalował sp2 i po kłopocie :) Edytowane 1 Grudnia 2005 przez janio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nukersss Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Miałem ten sam problem. Wystarzczył SP2 i wszystko wróciło do normy! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klinsman2 Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Tzn. nie dzialilem dysku na partycje !! a format plikow to NTFS !! ok - mowicie ze wystarczy Sp2 OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klinsman2 Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Sciagnolem sobie SP2 i kupa - nie pasuje Key czy co jest grane - oczywiscie WinXp nie jest org. wiec co mam zrobic zeby to odpalic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nukersss Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 (edytowane) Kupić orginałke... Edytowane 2 Grudnia 2005 przez nukersss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...