Gość Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 co jest nie tak?? Mam płytę SOLTEK SL-85ERV P4X400 i kartę grafiki Ati Radeon 9000 128mb Saphire. Czemu są takie niskie wyniki??? Co o nich sądzicie, bo ja nie wiem czemu jest tak niski wynik w 3dmarku. Co sądzicie o mojej płycie i k.grafiki (szczerze i szybko).Bo mam kupca na grafę :-) (za 450zł) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 a seris packa zainstalowałes ? i jakie masz te wyniki ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 zeczywiście masz niskie te wyniki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 A ile masz 3d marqw?? jaki komp bo po grafie i pl. gl. ciezko cos powiedziec. jaki procek, ram all ??!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...