Skocz do zawartości
Mr.Francis

Propozycja Gry Strzelanej 2 Player...

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Chciałbym się dowiedzieć, jaką miałbym grę wybrać, żeby zajmowała mało miejsca do 200 mb, i to była strzelanka. Żeby było można grać na podzielonym ekranie jednego komputera we dwuch graczy(np. ja i mój kolega)na klawiaturze, jeden na jednej części klawiatury, a drugi na drugiej części. Strzelanka nie musi być nowa, grafika może być taka sobie czyli 5/10. Proszę o propozycję, i podawanie nazw takich gier...Bardzo mi to potrzebne, bo będę sobie kupował jakąś gierkę, dzięx...

PozdrawiaM

mr.Francis

Ps. Nie łamię regulaminu, bo nie pytam się o zdobycie tych gier czyli o podanie linków, tylko o nazwy tych gier, umożliwiające ich kupienie sobie...

Edytowane przez Mr.Francis

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Target. (polecam kiedys gralem dluuuugo w to z bratem, naprawde pro zabawa ale grafa nie na te czasy, napisales ze grafa nie musi byc piekna wiec no problem)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albo padem :)

Nieraz sa takie szybkie akcje, ze myszka sie trzeba streszczac a co dopiero padek/klawa - nie wyobrazam sobie tego. ;]

Co do strzelanek to polecam pes5 (2-4 os. na jednym kompie) - strzelamy gole przeciwnikowi. ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nieraz sa takie szybkie akcje, ze myszka sie trzeba streszczac a co dopiero padek/klawa - nie wyobrazam sobie tego. ;]

Co do strzelanek to polecam pes5 (2-4 os. na jednym kompie) - strzelamy gole przeciwnikowi. ;]

Jak jest analog to bardzo przyjemnie się gra :) THotD'a grałem tak dużo z kumplem (w sumie na zmianę, raz ja na myszcze, raz na padzie ;)). Tak samo Joyem można grać :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi